El nostre lema és intentar escoltar el so del silenci.

EMPLAÇAMENT:

L'urbanització l'Almadrava, està situada en una magnífica platja del mateix nom des d'on podeu gaudir de vistes al mar i montanya. Aquesta platja del mateix nom, esta situada a 8 km del centre del poble de l'Hospitalet de l'Infant a la provincia de Tarragona, al cor de la Costa Daurada.

COMPOSICIÓ:

A la nostra urbanització podeu trobar la posiblitat de llogar bungalows d'obra situats tots ells molt aprop de la platja i en un entorn tranquil  natural de vegetació pròpia de la zona.

Tot el conjunt esta projectat i realitzat en el mes pur estil mediterrani, sempre respectant els origens del poblet de pescador que havia estat  i és per aquesta raó que encara podeu visitar una  petita ermita d´aquells temps.

Els bungalows estan distribuits en diferents grups denominats amb noms de peixos propis de la zona i per tant amb situació diferent encara que tots amb vista al mar. Som una familia de manera que  el tracte que s´ intenta donar es familiar i acollidor.

Trovareu tots els serveis d'informació  i consultes que necessitin al 608 396 703.

Un mar de clients des de fa més de 30 anys ens avalen i generació darrera generació encara escullen el nostre complexe per gaudir de les seves vacances, trovant amics, relax, tranquilitat i renovant energies per començar les rutines després de les vacances.

 

                      Urb. La Almadraba sn                            43890 Hospitalet de l'infant                           Tarragona

     608 396 703                           laalmadraba@hotmail.com                                         Facebook La Almadraba Urb            Instagram la_almadraba